Nieuwe zangeres

De coverband LEFF uit Velsen Haarlem heeft een bandwijziging ondergaan. Zangeres
Mirella Ten Boekel heeft de band verlaten en haar plaats is ingenomen door Monique Schadé.

Na een korte auditie eind augustus was al snel duidelijk dat Monique perfect paste binnen de groep van LEFF zowel als persoon als muzikaal. Zangeres Monique zocht en vond snel haar eigen podium bij LEFF. Zij weet als geen ander een optreden tot een waar feest der herkenning te maken. Samen met haar 5-koppige band wordt een enthousiast optreden neer gezet. Met de ervaring van Monique weet LEFF veel enthousiasme over te brengen op het publiek. Het repertoire bestaat uit een originele keuze van bekende en dansbare nummers/rock classics tot Top 100 hits, die op een eigen wijze gebracht worden. De mix van Pop, Soul en Rock, maakt LEFF veelzijdig en flexibel. Een feestband om bij ieder optreden het dak eraf te spelen! Bel of mail gerust voor meer informatie. Frans Looij 0623476546 of mail naar info@leff-coverband.nl.