Geslaagd promotieoptreden van coverband LEFF in café Bartje

Het was afgelopen zondagmiddag een zeer geslaagd promotieoptreden van coverband LEFF in café Bartje in Santpoort-Noord.

Zeer geslaagd promotieoptreden in café Bartje.

De herboren coverband LEFF bestormde als vanouds het podium en wist het publiek een gezellige, muzikale reis door de tijd te bezorgen. Er werd gezongen, gelachen, genoten en gedanst, zelfs op het biljart. In maart begonnen de repetities en het lukte de zangeres Mirella, Mark (gitaar-zang), Erik (bassist), Ed (toetsenist/gitarist), Willem (saxofoon/fluit) en Frans (drummer) zette een wervelend optreden neer te zetten in het café. De sound of liever gezegd het geluid van de band wordt gedragen door een zangeres met een 'dijk' van een stem, door razendsnel toetsenwerk, door eigenzinnig gitaarspel en zang, een dito drumsectie, alsook door een swingende saxofonist/fluitist en bassist. 28 september staat Villa Westend in Velserbroek op het programma (16.00 tot 19.00 uur). Kom ook en join the band!